Főoldal

 

Tisztelt Látogató!

Megtisztel, hogy az oldalamra látogatott. Be szeretném mutatni, hogy ki is vagyok, mivel foglalkozom, és miért is született meg ez a weblap.

Mohilla János vagyok, regisztrált villanyszerelő mester és biztonságtechnikai felülvizsgáló. Gyermekkorom óta érdekel minden olyan dolog, amiben egy kicsi elektromosság van. Apukám nagy hatással volt rám a szakma megszeretésében. TV-t javított, villanyt szerelt, így amikor elvégeztem az általános iskolát nem is volt kérdés, hogy mi leszek, mivel is szeretnék majd foglalkozni.

A Csepel Műszaki Szakközép és Szakmunkásképző iskolába jártam, (régi Bajáki Ferenc) ott szereztem meg az erősáramú berendezés szerelő képesítést, majd a Budakalász Gimnáziumban szereztem érettségit. Több, a szakmámra épülő képzést is elvégeztem.

Előző munkahelyeimen ipari automatizálással foglalkoztam. Ott ismerkedtem meg a robottechnikával (KUKA-robotok), forgácsoló gépekkel, megmunkáló központokkal (MECOF gépek), különböző PLC-kel (SIEMENS S7, LOGÓ!, SCHNEIDER TWIDO, UNITRONICS JAZZ, stb). Ezzel párhuzamosan kezdtem egyszerűbb vezérlésekhez áramköröket tervezni és építeni. Megismerkedtem a digitális technikával és a mikrokontrollerekkel (PIC).

Vállalkozásomat 2006-ban indítottam másodállásként, majd folyamatosan fejlesztve szaktudásomat 2008 januárjától egyéni vállalkozóként dolgozom. Fő profilom az érintésvédelem-szabványossági felülvizsgálat, erősáramú berendezések időszakos felülvizsgálata és villámvédelmi berendezések felülvizsgálata, a villanyszerelés, valamint az ELMŰ által regisztrált szerelőként mérőhelyek kialakítása, áthelyezése.

Nagy hangsúlyt fektetek munkám során a megfelelő és jó minőségű szerszámokra, mert úgy gondolom, hogy csak jó szerszámokkal lehet jó munkát végezni. Az ország egész területén vállalok munkát, de külföldről is vannak megrendeléseim, amelyek szerviz jellegűek. Nehéz a szakmával lépést tartani, ezért fontosnak tartom a folyamatos képzéseket.

Kérem, tekintse meg oldalamat, referenciáimat.

Mohilla János

 

Márkák